رزرو مشاوره تخصصی

راهنمای تکمیل فرم سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی – فرم DS-160

راهنمای تکمیل فرم سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی – فرم DS-160

امیرحسین عقیلی

1403 - 10 - 29

راهنمای تکمیل فرم سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی – فرم DS-160

مهاجرت تحصیلی به آمریکا تقریباً رؤیای تمام دانشجویانی است که دوست دارند به‌صورت بین‌المللی تحصیل کنند. در سال‌های گذشته نیز افراد زیادی برای تحصیل در آمریکا اقدام کرده‌اند و توانسته‌اند پذیرش تحصیلی این کشور را به دست آورند؛ اما استرس‌زاترین بخش این مهاجرت، دریافت ویزا و اقدام برای پر کردن فرم‌های سفارت است. راهنمای تکمیل فرم سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی می‌تواند یکی از مهم‌ترین مطالبی باشد که به دانشجو کمک می‌کند این مرحله پرچالش را راحت‌تر بگذراند. 

دریافت ویزای تحصیلی آمریکا بسیار دشوار است و از حساسیت بالایی برخوردار است به‌طوری‌که در سال‌های گذشته تعداد ریجکتی پرونده‌های مهاجرتی افزایش‌یافته است به‌این‌ترتیب یک راهنمای گام به گام پر کردن فرم DS-160می‌تواند شما را در افزایش احتمال قبولی و ویزا شدن یاری کند. با این راهنما شما می‌توانید به‌تنهایی فرم ویزای تحصیلی آمریکا را برای خود پر کنید و با درج درست اطلاعات و مدارک، اشتباهات احتمالی خود را ویزا شدن شما را به خطر می‌اندازند کاهش دهید. در این مقاله قصد داریم نحوه تکمیل فرم DS-160 را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. 

همچنین بخوانید:

مهاجرت تحصیلی به آمریکا

فهرست مطالب

  1. منتظر بمانید...

 

راهنمای گام به گام پر کردن فرم DS-160

حقیقت این است که هر اشتباه کوچک در پر کردن فرم DS-160 سفارت آمریکا اعم از اشتباه تایپی یا اشتباهات اطلاعاتی ممکن است روند ویزای شما را با تأخیر مواجه کند و یا حتی باعث ریجکت‌شدن شما شود. در نظر داشته باشید که همچنین ارائه اطلاعات اشتباه و مدارک نادرست به‌صورت عمدی و جعلی باعث تحریم‌شدن شما می‌شود. به‌این‌ترتیب طبق مراحل زیر می‌توانید عمل کنید:

گام اول

ابتدا به سایت Department of State مراجعه کنید و از بخش ویزای غیرمهاجرتی یا همان NONIMMIGRANT بر روی فرم DS-160 سفارت آمریکا که گزینه اول است کلیک کنید. 

 

سپس یک صفحه برای شما باز می‌شود که شروع تکمیل‌کردن فرم است. در بخش اولیه این صفحه شما می‌بایست از بخش Get started و select one باید کشوری را که می‌خواهید در آن مصاحبه سفارت را انجام دهید، انتخاب کنید. شما می‌توانید وابسته به نوع انتخاب خود، این بخش را بر روی یکی گزینه‌های کشورهای ارمنستان، امارات یا ترکیه قرار دهید. در ادامه شما می‌توانید از بخش Important: Before you start اطلاعات موردنیاز درباره درخواست ویزای تحصیلی مانند انواع ویزا، لیست مدارک موردنیاز، پیش‌نیازهای لازم برای درخواست و همچنین راهنمای تکمیل فرم DS-160 را مطالعه کنید. 

گام دوم

در بخش بعد از این صفحه شما سه گزینه را مشاهده می‌کنید که عبارت‌اند از: 

  • START AN APPLICATION: در صورت انتخاب این گزینه، شما می‌توانید یک فرم جدید را برای پر کردن باز کنید و شروع به پر کردن اطلاعات کنید. 

  • UPLOAD AN APPLICATION: اگر پیش از این نسبت به پر کردن فرم DS-160 سفارت آمریکا اقدام کرده‌اید و آن را طبق فرمت صحیح پر و بر روی کامپیوتر خود ذخیره کرده‌اید، حالا می‌توانید با انتخاب این گزینه فایل آماده را آپلود کنید و با ارائه دیگر مدارک، درخواست خود را تا انتها کامل کنید. 

  • RETRIEVE AN APPLICATION: ممکن است در هنگام پر کردن فرم ویزای تحصیلی آمریکا، به دلایل مختلفی فرم را ناقص گذاشته باشید و بخواهید آن را چند روز دیگر کامل کنید، به‌این‌ترتیب می‌توانید با داشتن Applicant ID که در بالای فرم قبلی موجود است، این گزینه را انتخاب کنید و فرم ناقص خود را بازیابی کنید تا آن را کامل کنید.

در ادامه نحوه تکمیل فرم DS-160، برای شروع بر روی گزینه START AN APPLICATION بزنید. به‌این‌ترتیب وارد صفحه جدیدی می‌شوید که عنوان آن زیر Application Information است. شما می‌توانید Applicant ID مختص خود را در بالا و سمت راست این صفحه مشاهده کنید. دقت داشته باشید که حتماً این شماره را هم به ایمیل خود بفرستید و آن را در جایی امن نگه دارید. این آیدی شامل چند عدد و حروف به زبان انگلیسی است که هم برای بازیابی فرم به درد شما می‌خورد و هم برای دریافت وقت سفارت آمریکا، به آن نیاز خواهید داشت. 

گام سوم

در بخش بعدی از این صفحه شما می‌بایست به چند سؤال امنیتی جواب بدهید. بخش Security Question درواقع بخشی است که شما باید یک سؤال امنیتی برای خود از بین لیست انتخاب کنید و یک جواب مختص خود برای آن بنویسید. با ذخیره‌کردن این اطلاعات، در زمان بازیابی فرمتان، این سؤال از شما پرسیده خواهد تا سیستم مطمئن باشد که خود شخص شماست که درخواست بازیابی فرم را دارد. برخی از سؤالات مطرح شده در این بخش به‌صورت زیر هستند که می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. 

دقت داشته باشید که جواب این سؤال را هم در جایی، دقیقاً همان‌گونه که آن را در کادر خالی وارد کرده‌اید، ذخیره کنید. سپس بر روی گزینه Continue  کلیک کنید. 

گام چهارم

در صفحه جدید، با عنوان Personal Information 1 روبه‌رو خواهید شد که باید اطلاعات شخصی خود را در آن وارد کنید. دقت داشته باشید که حتماً اطلاعات این بخش را بر اساس اطلاعات پاسپورت خود درج کنید؛ چرا که ویزای شما در صورت تأیید با همین اطلاعات صادر خواهد شد. به‌این‌ترتیب طبق اطلاعات زیر فیلدها را تکمیل کنید:

  • Surnames: نام خانوادگی خود را از روی پاسپورت بنویسید. 

  • Given Names: نام کوچک خود را از روی پاسپورت بنویسید. 

  • Full Name in Native Alphabet: نام کامل خود را به زبان فارسی وارد کنید. 

  • Have you ever used other names i.e., maiden, religious, professional, alias, etc: توجه داشته باشید که این بخش از شما می‌پرسد درصورتی‌که از نام دیگری برای هویت خود استفاده می‌کنید آن را وارد کنید. درواقع عموماً جواب این بخش No است؛ اما درصورتی‌که قبلاً نام شما چیز دیگری بوده است و یا اینکه اطرافیان شما، شما را با نام دیگری صدا می‌کنند باید گزینه Yes را انتخاب کنید و آن را در کادر بنویسید. توجه داشته باشید که افراد دارای دو اسم، یا دارای اسم‌های مستعار یا مذهبی باید حتماً این بخش را پر کنند. همچنین منظور از کلمه maiden این است که اگر خانمی بعد از ازدواج نام خانوادگی خود را به نام خانوادگی شوهرش تغییر داده است، باید نام خانوادگی اصلی خود را در این بخش بنویسد. 

  • Do you have a telecode that represents your name: این بخش از شما می‌پرسد که آیا یک رمز برای اسم خود دارید یا نه که برای نام‌های ایرانی جواب No است. درواقع telecodeها رمزهایی 4 رقمی هستند برای برخی از الفبای رومی که در نام ایرانی وجود ندارند. 

  • Sex: جنسیت خود را وارد کنید. 

  • Marital Status:وضعیت تأهل خود را وارد کنید.

  • Date and Place of Birth: تاریخ و شهر محل تولد خودتان را وارد کنید. دقت داشته باشید که در این بخش هم شهر، استان و کشور محل زندگی شما باید طبق پاسپورت وارد شوند. 

گام پنجم

سپس می‌توانید برای رفتن به صفحه بعد بر روی گزینه Next Personal 2 کلیک کنید. در صفحه جدید عنوان Personal Information 2 را خواهید دید که باید در آن مابقی اطلاعات شخصی خود را درج کنید.

  • Country/Region of Origin Nationality: در این بخش ملیت خود را وارد کنید.

  • Do you hold or have you held any nationality other than the one indicated above on nationality: درصورتی‌که دارای ملیت دیگری هستید می‌بایست آن را وارد کنید. اگر ملیت دیگری ندارید بر روی گزینه NO بزنید.  این مسئله وابسته به شرایط خود فرد تکمیل‌کننده فرم DS-160 سفارت آمریکا می‌تواند فرق داشته باشد. در صورت داشتن ملیت دیگر گزینه‌هایی مانند Other Country/Region of Origin (Nationality) و you hold a passport for the other country/region of origin (nationality) above را بر اساس اطلاعات تابعیت دیگر خود وارد کنید. 

  • Are you a permanent resident of a country/region other than your country/region of origin (nationality) indicated above: در این بخش از شما می‌پرسند که آیا به جز کشوری که در بخش قبل به‌عنوان ملیت انتخاب کرده‌اید، اقامت دارید؟ در صورت وجود می‌بایست اطلاعات آن را وارد کنید. 

  • National Identification Number: در این بخش کد ملی خود را درج کنید. درصورتی‌که به هر دلیل کد ملی ندارید گزینه Does Not Apply را بزنید. 

  • U.S. Social Security Number: در این بخش شما می‌بایست شماره امنیت اجتماعی یا SSN را وارد کنید. درصورتی‌که قبلاً مقیم آمریکا بوده‌اید این شماره برای شما وجود خواهد داشت و در غیر این صورت بر روی گزینه Does Not Apply بزنید. 

  • U.S. Taxpayer ID Number: در این بخش نیز باید شماره پرداخت مالیاتی خود را وارد کنید که عموماً برای ایرانیان وجود ندارد؛ پس روی گزینه Does Not Apply بزنید. 

سپس بر روی گزینه Next: Travel بزنید تا به صفحه بعدی منتقل شوید. 

گام ششم

در صفحه جدید عنوان Travel Information برای شما ظاهر می‌شود که باید بر اساس اطلاعات سفر خود به آمریکا به آن پاسخ دهید. به‌این‌ترتیب به سؤالات این بخش پاسخ دهید:

  • Purpose of Trip to the U.S: در این قسمت هدف شما از سفر به آمریکا پرسیده می‌شود. درواقع شما باید بر اساس نوع ویزای درخواستی این بخش را انتخاب کنید. ازآنجایی‌که به دلیل تحصیل می‌خواهید به آمریکا بروید باید ویزای دانشجویی F1 را انتخاب کنید. دقت داشته باشید که قبل از اقدام به پر کردن فرم باید از نوع ویزای مناسب برای شرایط خودآگاهی کسب کنید؛ چرا که برای مثال برای ویزای همراه دانشجویی، ویزای نوع F2، برای فرصت‌های مطالعاتی و پست داک ویزای نوع J1 و به‌این‌ترتیب برای اهداف دیگر، نوع دیگری از ویزا مدنظر است. برای کسب اطلاعات بیشتر شما می‌توانید به سایت خود سفارت مراجعه کنید.

  • Have you made specific travel plans: در این بخش از شما پرسیده می‌شود که آیا برای سفر به آمریکا برنامه دقیقی دارید یا نه. در صورت انتخاب گزینه Yes از شما خواسته می‌شود که تاریخ ورودتان به آمریکا، شهر ورود و همچنین تاریخ و شهر خروج را مشخص کنید. از طرفی اگر هنوز برنامه خاصی برای سفر مشخص نکرده‌اید روی گزینه NO کلیک کنید. 

  • برای بخش Intended Date of Arrival یا همان تاریخ ورود شما می‌توانید به فرم I-20 که از سمت دانشگاه برای شما صادر شده است رجوع کنید. در این فرم زودترین زمان مجاز ورود شما به خاک آمریکا درج شده است شما می‌توانید چند روز بعد از این تاریخ را به‌عنوان تاریخ ورود انتخاب کنید. 

  • برای بخش Length of Stay in U.S یا مدت‌زمان اقامت شما در آمریکا، می‌توانید دوباره از فرم I-20 کمک بگیرید. بر اساس این فرم، مدت‌زمان تحصیل شما مشخص می‌شود که برای مثال برای دانشجویان دکتری 5 سال است و برای دانشجویان ارشد 2 الی 3 است. 

  • Provide the locations you plan to visit in the U.S: این بخش از شما می‌خواهد که مکان‌هایی که در زمان اقامت در آمریکا قرار است از آن دیدن کنید را بنویسید. ازآنجایی‌که هیچ فیلدی نباید خالی بماند می‌توانید اسامی مانند دانشگاه را در این بخش وارد کنید. 

  • Address Where You Will Stay in the U.S: این بخش از شما می‌خواهد آدرس محل اقامتتان که قرار است در طول مدت زندگی در آمریکا در آنجا سکونت کنید را بنویسید. این آدرس می‌تواند هر نشانی هر مکانی مانند هتل، خانه اقوام، خوابگاه یا حتی آدرس خود دانشگاه باشد که در فرم I-20 درج شده است. 

  • Person/Entity Paying for Your Trip: در این بخش از شما خواسته می‌شود که مشخص کنید چه کسی قرار است هزینه سفر شما را پرداخت کند. درصورتی‌که روی گزینه SELF کنید به این معناست که خودتان هزینه را پرداخت می‌کنید و دیگر سؤالی از این بابت پرسیده نمی‌شود.

  • اما درصورتی‌که گزینه Other Person را انتخاب کنید می‌بایست به سؤالات دیگری پاسخ دهید. درواقع با این انتخاب شما باید در فیلدهای جدید، اطلاعات شخصی کسی که هزینه‌های شما را ساپورت می‌کند را درج کنید. این اطلاعات شامل نام و نام خانوادگی فرد، آدرس، اطلاعات تماس و ایمیل است. همچنین شما باید نسبت او با خودتان را وارد کنید. درصورتی‌که قرار است یک شرکت یا سازمان هزینه این سفر را بپردازد، گزینه Company/Organization را انتخاب نمایید و اطلاعات مربوط به این ارگان‌ها را بنویسید. 

در این بخش نکته خاصی وجود دارد که باید به آن توجه کنید. اگر برای تحصیل در آمریکا موفق به دریافت فاند شده‌اید، طبق راهنمای تکمیل فرم سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی، شما می‌بایست گزینه OTHER COMPANY/ORGANIZATION را انتخاب کنید. در مقابل درصورتی‌که به‌صورت سلف فاند قرار است در این کشور تحصیل کنید می‌بایست از شرایط زیر پیروی کنید:

  1. اگر نامه بانکی شما که تحت عنوان تمکن مالی به سفارت ارائه می‌کنید به اسم خودتان است، روی گزینه Self کلیک کنید.

  2. درصورتی‌که نامه بانکی تمکن مالی شما به اسم دیگران مانند اعضای خانواده یا دوستانتان است باید گزینه Other Person را انتخاب کنید. دقت داشته باشید که منبع مالی یکی از مهم‌ترین شروط موردتوجه افسر مهاجرتی است به‌این‌ترتیب اگر نامه تمکن مالی شما به نام کسی به‌غیراز اعضای خانواده شما باشد، شما باید درباره این مسئله توجیهات منطقی داشته باشید. 

در ادامه، درصورتی‌که پارشال فاند هستید و کمک‌هزینه مالی شما، تنها بخشی از هزینه‌های شما را در بر می‌گیرد می‌توانید برای فاندهای بالای 50 درصد از گزینه OTHER COMPANY/ORGANIZATION و برای فاندهای پایین 50 درصد از گزینه Other Person یا Self بهره بگیرید. همچنین دقت داشته باشید که در صورت انتخاب دانشگاه یا سازمان حمایت‌کننده، شما باید آدرس آن‌ها را در بخش آدرس وارد کنید و در غیر این صورت آدرس خودتان یا اعضای خانواده‌تان که شما را از نظر مالی حمایت می‌کنند باید در بخش آدرس درج شود. 

در نهایت روی گزینه Next: Travel Companions کلیک کنید تا به صفحه بعد بروید.

 

گام هفتم

در صفحه بعدی شما با عنوان Travel Companions Information روبه‌رو می‌شوید که در این قسمت شما باید اطلاعات مربوط به کسانی که با شما در این سفر همراه هستند را وارد کنید. 

  • Are there other persons traveling with you: اگر کسی مانند همسر یا فرزندتان شما را در این سفر همراهی می‌کند روی گزینه Yes کلیک کنید. 

  • Are you traveling as part of a group or organization: این بخش از شما می‌پرسد که آیا شما و عضوی از خانواده‌تان که همراه شماست تحت عنوان گروه یا سازمان خاصی به آمریکا می‌آیید یا نه؟ درصورتی‌که شرایط این‌چنین است گزینه Yes  را انتخاب کنید و نام گروه یا سازمان مدنظر را در کادر مربوطه بنویسید. در غیر این صورت (در صورت سفر به‌صورت خانوادگی یا دوستان) گزینه No را انتخاب کنید. اگر این گزینه را انتخاب کنید باید نام و نام خانوادگی همراه خود را به همراه نسبت خودتان با شخص را در فیلد موردنظر وارد کنید. همچنین اگر همراهان شما بیش از یک نفر باشد گزینه Add Another را انتخاب کنید تا فیلدهای بیشتری نمایان شوند. 

سپس بر روی گزینه Next: Previous U.S Travel تا به صفحه بعدی منتقل شوید.

گام هشتم

در صفحه جدید با عنوان Previous U.S Travel Information روبه‌رو خواهید شد. در این صفحه شما باید در صورت داشتن تجربه سفرهای قبلی به آمریکا، اطلاعات آن‌ها را وارد کنید.

  • Have you ever been in the U.S: این بخش از شما می‌پرسد که آیا پیش‌ازاین در آمریکا بوده‌اید یا نه. در صورت عدم داشتن تجربه سفر به آمریکا روی گزینه No بزنید. در غیر این صورت گزینه بله را انتخاب کنید و در خصوص 5 سفر آخر خود، فیلدهای مربوطه را پر کنید. 

  • Provide information on your last five U.S. visits : در این بخش شما باید اطلاعات زمان ورود به آمریکا در سفر قبلی خود را در بخش Date Arrived و مدت‌زمان اقامتتان را در قسمت Length of Stay وارد کنید. همچنین شما می‌توانید هر تعداد سفری که پیش‌ازاین داشته‌اید را با کلیک بر روی گزینه Add Another وارد وب‌سایت کنید. 

  • Do you or did you ever hold a U.S. Driver’s License: در این بخش از شما پرسیده می‌شود که آیا گواهینامه رانندگی آمریکایی دارید یا نه. در صورت داشتن این مدرک، شماره آن را در فیلد مربوطه وارد کنید و ایالتی که در آن گواهینامه دریافت کرده‌اید را انتخاب کنید. در غیر این صورت گزینه No را بزنید. 

 

  • Have you ever been issued a U.S. Visa: در این بخش از شما پرسیده می‌شود که آیا پیش‌ازاین سمت آمریکا برای شما ویزایی صادر شده است یا نه؟ اگر تابه‌حال ویزای آمریکا را با هر عنوانی دریافت کرده‌اید گزینه Yes را انتخاب کنید و در بخش Date Last Visa Was Issued، تاریخ آخرین ویزای صادر شده را وارد کنید. همچنین شماره ویزای خود را در بخش Visa Number درج کنید. درصورتی‌که تابه‌حال ویزا نداشته‌اید روی گزینه No بزنید. به‌این‌ترتیب شما باید به سؤالات دیگری پاسخ دهید. 

  • در ادامه Are you applying for the same type of visa از شما می‌پرسد که آیا مجدداً برای ویزای قبلی درخواست می‌دهید یا نه. اگر قبلاً درخواست ویزا داده‌اید و رد شده است و دوباره در حال اقدام هستید روی گزینه Yes کلیک کنید و در غیر این صورت No را انتخاب کنید. 

  • در صورتیکه گزینه Yes را انتخاب کرده باشید، در این بخش Are you applying in the same country or location where the visa above was issued, and is this country or location your place of principal of residence از شما می‌پرسد که آیا شما درحالی‌که در همان کشور و موقعیت جغرافیایی که ویزای قبلی را صادر شده است (آمریکا) درخواست می‌دهید یا محل درخواست کنونی شما محل اقامت شماست؟

  • Have you been ten-printed: در این بخش از شما می‌پرسد که آیا هر ده انگشت شما انگشت‌نگاری شده است یا نه. در صورت انگشت‌نگاری ده انگشتی روی گزینه Yes بزنید و در صورت انگشت‌نگاری از دو انگشت شما گزینه No را کلیک کنید. 

  • Has your U.S. Visa ever been lost or stolen: این بخش از شما می‌پرسد که آیا ویزای شما گم شده یا دزدیده شده است؟ در صورت جواب مثبت Yes را انتخاب کنید و سال دزدیده‌شدن یا گم‌شدن ویزای خود را وارد کنید و در غیر این صورت گزینه No  را برگزینید.

  • Has your U.S. Visa ever been cancelled or revoked: این بخش از شما می‌پرسد که آیا ویزای شما کنسل یا باطل شده است یا نه. درصورتی‌که جواب شما بله باشد با انتخاب گزینه Yes می‌بایست علت این مسئله را در کادر مرتبط توضیح دهید. در غیر این صورت گزینه No  را انتخاب کنید. 

  • Have you ever been refused a U.S. Visa, or been refused admission to the United States, or withdrawn your application for admission at the port of entry: این قسمت از شما می‌پرسد که آیا ویزای شما قبلاً رد شده است یا از ورود شما به آمریکا جلوگیری شده است یا نه؟ اگر این مسئله اتفاق افتاده باشد باید روی گزینه Yes  بزنید و علت آن را توضیح دهید. در غیر این صورت No  را انتخاب کنید. 

  • Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services: این بخش از شما می‌پرسد که آیا تابه‌حال کسی به‌جای شما برای دریافت ویزای مهاجرتی اقدام کرده است یا نه که در صورت مثبت‌بودن جواب باید توضیحات آن را در فیلد مربوطه بنویسید و در غیر این صورت گزینه No  را انتخاب کنید. 

سپس بر روی گزینه Next: Address and Phone بزنید تا صفحه بعدی برای شما باز شود. 

گام نهم

در صفحه جدید عنوان Address and Phone Information را می‌بینید که باید اطلاعات مرتبط با آدرس و شماره‌تلفن خود را وارد کنید. 

  • Home Address: این بخش از شما آدرس کامل خانه‌تان را می‌خواهد که به ترتیب شامل نام خیابان و کوچه، شهر، استان، کد پستی و کشورتان می‌گردد. 

  • Mailing Address: این بخش از شما آدرس پستی‌تان را می‌خواهد که باید همان آدرس خانه خود را وارد کنید به این منظور روی گزینه Yes کلیک کنید تا به سفارت نشان دهید که آدرس پستی شما همان آدرس منزل شماست. در غیر این صورت شما می‌توانید گزینه No  را انتخاب کنید و آدرس دیگری را وارد کنید. 

  • Phone: در این بخش شما باید شماره تماس خود را وارد کنید. سعی کنید شماره‌ای را وارد کنید که در دسترس باشد؛ چراکه ممکن است در مواقع ضروری از سمت سفارت با شما تماس گرفته شود. همچنین سعی کنید در کادر دوم شماره‌تلفن دیگری جهت اطمینان وارد کنید. در فیلد سوم هم شماره محل کار فعلی خود را درج کنید. 

  • Email Address: در این بخش آدرس ایمیل خود را وارد کنید. حتماً از یک ایمیل فعال استفاده کنید؛ چراکه مکاتباتی از این طریق توسط سفارت با شما صورت خواهد گرفت. همچنین در صحیح واردکردن آدرس ایمیل دقت زیادی داشته باشید. 

سپس بر روی گزینه Next: Pasport کلیک کنید تا به صفحه بعدی منتقل شوید. 

گام دهم

در صفحه جدید عنوان صفحه را با عبارت Passport Information مشاهده می‌کنید. 

  • Passport/Travel Document Type: این بخش از شما نوع پاسپورتتان را می‌پرسد که باید یکی از نمونه‌های Regular، Official، Diplomatic و غیره را انتخاب کنید که برای شما به‌عنوان دانشجو از نوع Regular است. 

  • Passport/Travel Document Number: در این بخش شماره پاسپورت کنونی‌تان را از شما درخواست می‌کند. 

  • Passport Book Number: این گزینه در پاسپورت‌های ایرانی وجود ندارد به‌این‌ترتیب روی گزینه Does Not Apply بزنید. 

  • Country/Authority that Issued Passport/Travel Document: در این بخش می‌بایست کشور و استانی که پاسپورت شما در آنجا صادر شده است را وارد کنید. 

  • Issuance Date: این بخش متعلق به تاریخ صدور پاسپورت است. 

  • Expiration Date: این بخش محل درج تاریخ انقضای پاسپورت است. توجه داشته باشید که پاسپورت شما حتماً باید حداقل 6 ماه پس از صدور ویزای آمریکا و ورود به این کشور اعتبار داشته باشد. به‌این‌ترتیب اگر پاسپورتتان اعتبار کمتر از یک سال دارد قبل از شروع پر کردن فرم DS-160 سفارت آمریکا آن را تمدید کنید.

  • Have you ever lost a passport or had one stolen: این بخش از شما می‌پرسد که آیا تابه‌حال پاسپورت خود را گم کرده‌اید یا آن را دزدیده‌اند یا نه؟ درصورتی‌که چنین اتفاقاتی نیفتاده است روی گزینه NO بزنید و در غیر این صورت با انتخاب گزینه Yes در فیلدهای جدید شماره پاسپورت قبلی خودتان را به همراه محل صدور پاسپورت گم شده را وارد کنید. 

سپس روی گزینه Next: U.S Contact کلیک کنید تا به صفحه بعد بروید. 

گام یازدهم

در صفحه بعدی شما با U.S Point of Contact Information مواجه می‌شوید که باید اطلاعات مرتبط با شخصی در آمریکا را برای تماس وارد کنید. 

  • Contact Person or Organization in the United States: در این بخش از شما خواسته شده تا اطلاعات شخص موردنظر در آمریکا را وارد کنید که باید نام، نام خانوادگی، نام سازمان و همچنین نسبت او با شما را درج کنید. دقت داشته باشید که اگر دوست یا آشنایی برای معرفی ندارید، می‌توانید اطلاعات خواسته شده را درباره استاد یا دانشگاه محل تحصیل خودتان وارد کنید. این اطلاعات به این منظور دریافت می‌شوند که سفارت بتواند در صورت لزوم با فرد تماس بگیرد و هویت شما را تأیید کند به‌این‌ترتیب دانشجویان می‌توانند اطلاعات مربوط به هتل رزرو شده، دانشگاه یا استادی که با آن‌ها مصاحبه کرده است را ارائه کنند. 

  • سپس در بخش بعدی از این صفحه شما باید آدرس فرد را وارد کنید. پس با توجه به شخصی که در قسمت بالا مشخص کرده‌اید می‌بایست شماره آپارتمان، شماره خیابان، شهر و کشور فرد به همراه کد ZIP، آدرس ایمیل و شماره‌تلفن فرد را وارد کنید. 

در نهایت روی گزینه Next: Family بزنید تا وارد صفحه جدید شوید. 

گام دوازدهم

در صفحه جدید با عنوان Family Information: Relatives شما باید اطلاعات پدر و مادر خود را وارد کنید. 

  • Father's Full Name and Date of Birth: در این بخش شما باید به ترتیب نام خانوادگی، نام کوچک، تاریخ تولد و همچنین اینکه پدر شما در قید حیات هستند یا نه را وارد کنید. 

 

  • در این بخش شما باید آدرس محل سکونت پدرتان را نیز به ترتیب خیابان، شهر، استان و همچنین کد پستی و کشور را وارد کنید. 

  • Is your father in the U.S: در این بخش از شما پرسیده می‌شود که آیا پدر شما در آمریکا سکونت دارد یا نه؟ درصورتی‌که جواب شما مثبت است باید وضعیت اقامت وی را از بین گزینه‌های موجود در منوی کشویی پایین مشخص کنید.

  • Mother's Full Name and Date of Birth: در این بخش باید مشابه قسمت قبلی، اطلاعات هویتی مادرتان را وارد کنید. درصورتی‌که مادر شما در قید حیات نباشد، دیگر نیاز به ارائه اطلاعات آدرس یا وضعیت اقامت او نیست و شما تنها باید سال فوت ایشان را در کادر آخر وارد کنید. 

  • Do you have any immediate relatives, not including parents, in the United States: با این سؤال از شما پرسیده می‌شود که آیا به جز خانواده درجه یک خود (شامل پدر و مادر)، خویشاوندی مانند خواهر و برادر، همسر، فرزند یا نامزدی در آمریکا دارید یا نه؟ اگر جواب مثبت است باید روی گزینه Yes کلیک کنید و اطلاعات هویتی آن‌ها مانند نام و نام خانوادگی، نسبت آن‌ها با شما و همچنین وضعیت اقامت آن‌ها را بنویسید. درصورتی‌که این افراد بیش از یک نفر هستند می‌توانید با انتخاب گزینه Add Another، اطلاعات افراد بیشتری را وارد کنید.

در نهایت روی گزینه Next بزنید. 

گام سیزدهم

دقت داشته باشید که صفحه بعدی می‌تواند بر اساس اطلاعاتی که شما در صفحه‌های Personal Information 1 وارد کرده‌اید فرق داشته باشد. اگر در صفحه‌های نخست فرم DS-160 سفارت آمریکا وضعیت تأهل خود را به‌صورت متأهل وارد کرده باشید، صفحه بعدی با عنوان Family Information: Spouse برای شما نشان داده می‌شود. در مقابل، اگر اقرار کرده باشید که پارتنر دارید یا نامزدی دارید (انتخاب گزینه Civil Union/Domestic Partnership در صفحات نخست)، عنوان این صفحه به ترتیب به Family Information: Partner یا Family Information: Fiancé / Fiancée تغییر خواهد کرد. 

همچنین در صورت مجرد بودن ممکن است هیچ صفحه‌ای مبنی بر ارائه اطلاعات شریک عاطفی در بین فرم شما نشان داده نشود. در ادامه، اگر موارد Divorced یا Legally Separated را انتخاب کرده باشید، صفحه‌ای با عنوان Family Information: Former Spouse ظاهر می‌شود تا شما اطلاعات همسر سابق خود را وارد کنید. برای کسانی که گزینه Widowed را انتخاب کرده باشند نیز صفحه‌ای با عنوان Family Information: Deceased Spouse ارائه خواهد شد که اطلاعات همسر فوت شده خود را وارد کنند.

توجه داشته باشید که تفاوت‌های این صفحات چندان زیاد نیست و شما می‌توانید به‌تنهایی هر یک را پر کنید. به‌این‌ترتیب برای نمونه، در این راهنمای تکمیل فرم سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی، صفحه همسر را برای شما آموزش می‌دهیم:

  • Spouse's Full Name (include Maiden Name): در این بخش به ترتیب نام خانوادگی، نام کوچک، تاریخ تولد و همچنین ملیت، محل تولد شامل کشور و شهر همسر خود را وارد نمانید. توجه داشته باشید که در این بخش اگر همسر شما بعد از ازدواج، نام خانوادگی شما را گرفته است باید هر دو نام را وارد کنید. 

 

  • در بخش بعدی باید آدرس سکونت همسر خود را وارد کنید که شامل خیابان، شهر، استان، کد پستی و کشور می‌شود. همچنین شما می‌توانید اعلام کنید که همسر شما در آدرس محل سکونت شما زندگی می‌کند. 

  • در نهایت شما باید در بخش Date and Place of Marriage اطلاعات مربوط به تاریخ ازدواج و شهر و استان محل ازدواجتان را بنویسید. دقت داشته باشید که این اطلاعات به‌صورت دقیق از روی سند ازدواج وارد شوند.

سپس بر روی گزینه Next کلیک کنید. 

گام چهاردهم

در بخش بعدی احتمالاً به صفحه Family Information: Children منتقل می‌شوید. به‌این‌ترتیب مشخصات فرزندان خود را باید در این صفحات ذکر کنید. 

  • درصورتی‌که در جواب سؤال Do ou have any children? پاسخ No را انتخاب کنید دیگر هیچ سؤالی از شما پرسیده نمی‌شود در غیر این صورت باید در بخش Number of children تعداد فرزندان خود را درج کنید. 

  • سپس به ترتیب نام خانوادگی، نام کوچک، تاریخ تولد، شهر، استان و کشور تولد را برای تک‌تک فرزندان خود وارد کنید. 

  • در این بخش دو سؤال از شما پرسیده می‌شود. Is this child travelling to the United State with you? به این معنی است که آیا این فرزندی که شما اطلاعاتش را وارد کردید قرار است همراه شما در این سفر به آمریکا بیاید؟ و سؤال دوم Is this child travelling to the U.S. at a later date to join you? مطرح می‌کند که آیا قرار این فرزند بعداً به آمریکا بیاید و به شما بپیوندد؟ شما می‌توانید بر اساس تصمیم کنید به این سؤالات پاسخ دهید. 

  • در نهایت برای فرزند بعدی روی گزینه Add Another کلیک کنید و اطلاعات فرزند بعد را مشابه بالا وارد کنید. 

در نهایت روی گزینه Next: Work/Education/Training کلیک کنید تا به صفحه بعدی بروید. 

گام پانزدهم

در صفحه بعدی با عنوان Present Work/Education/Training Information روبه‌رو می‌شوید که باید اطلاعات مرتبط با شغل، تحصیلات و همچنین دوره‌های آموزشی که گذرانده‌اید را به ترتیب زمانی مشخص کنید. 

  • Primary Occupation: در این بخش شما باید وضعیت خود را اعم از اشتغال یا تحصیل مشخص کنید. همچنین با توجه به انتخاب شما در این بخش که می‌تواند شامل دانشجو، کارمند، مهندس و غیره باشد، فیلدهای جدید باز خواهد شد که شما باید به آن‌ها پاسخ دهید. 

  • Present Employer or School Name: در این بخش شما باید نام محل تحصیل یا نام کارفرمای خود را وابسته به وضعیت کنونی خود وارد کنید. به‌این‌ترتیب در بخش بعدی نیز باید آدرس محل کار یا دانشگاه خود را درج کنید. همچنین شماره تماس محل و کد پستی آن نیز نباید فراموش شود. 

  • در بخش start date شما باید تاریخی که در این محل شروع به تحصیل یا کار کرده‌اید را مشخص کنید. 

  • Monthly Income in Local Currency: در این بخش نیز درصورتی‌که شاغل باشید می‌بایست دریافتی ماهیانه خود را به ارز رایج کشور یعنی ریال وارد کنید. درصورتی‌که شاغل نیستید و درآمدی ندارید روی گزینه Do Not Apply بزنید. 

  • Briefly describe your duties: در این بخش از شما خواسته شده است که به‌صورت خلاصه شرح وظایف خود را در مدت تحصیل یا کار توضیح دهید که شما باید چند جمله در اینجا بنویسید. 

سپس بر روی گزینه Next: Work/Education/Previous بزنید تا به صفحه بعدی منتقل شوید. 

 

گام شانزدهم

در صفحه بعد با عنوان Previous Work/Education/Training Information روبه‌رو می‌شوید که باید درباره سابقه شغلی یا تحصیلی خود در گذشته صحبت کنید. 

  • Were you previously employed: در این بخش از شما می‌خواهد که درصورتی‌که پیش از عنوان شغلی کنونی، در جای دیگری در 5 سال اخیر کار کرده باشید، اطلاعات آن را وارد کنید. اگر سابقه شغلی شما چنین شرایطی دارد بر روی گزینه Yes کلیک کنید تا فیلدهای بعدی برای شما باز شوند. به‌این‌ترتیب اطلاعاتی مانند نام کارفرما (Employer Name)، آدرس محل کار  و شماره تلفن و کد پستی را در بخش Employer/Employment Information وارد کنید. 

  • در بخش بعدی به ترتیب عنوان شغلی، نام خانوادگی سوپروایزر، نام کوچک سوپروایزر، تاریخ شروع کار و تاریخ پایان کار خود را در قسمت‌های Supervisor، Employment Date From و Employment Date To وارد کنید و در نهایت در بخش Briefly describe your duties به‌صورت مختصر درباره وظایفی که در آن مدت انجام داده‌اید شرح دهید. 

  • همچنین درصورتی‌که سابقه شغلی شما بیشتر است و در کارهای مختلفی مشغول بوده‌اید می‌توانید بر روی گزینه Add Another کلیک کنید تا آن‌ها را وارد کنید. 

  • Have you attended any educational institutions at a secondary level or above: در این بخش از شما خواسته می‌شود که تمام اطلاعات تحصیلی خودتان را از مقطع دبیرستان تا آخرین مدرک تحصیلی به ترتیب وارد کنید. به‌این‌ترتیب بر روی گزینه Yes کنید. سپس از کمترین مدرک تحصیلی یعنی دبیرستان شروع به درج اطلاعات کنید. ابتدا در بخش Name and Address of Institutio نام محل تحصیل و آدرس آن را وارد کنید. همچنین دقت داشته باشید که شماره تماس، کد پستی و همچنین رشته‌ای که در آن تحصیل کرده‌اید نباید فراموش شود. 

  • در بخش بعدی از این اطلاعات، باید تاریخ ورود به مؤسسه آموزشی و خروج از آن را به ترتیب در فیلدهای Date of Attendance From و Date of Attendance To وارد کنید. توجه داشته باشید که حتماً برای واردکردن مقاطع بالاتر یعنی کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری در صورت وجود، حتماً روی گزینه Add Another بزنید تا فیلدهای بیشتری باز شوند و آن‌ها را درج کنید. 

در نهایت روی گزینه Next: Work/Education/Additional بروید تا به صفحه بعدی بروید. 

گام هفدهم

در صفحه بعدی شما با عنوان Additional Work/Education/Training Information روبه‌رو می‌شوید که باید اطلاعات اضافی موردنیاز در خصوص شغل، تحصیل و دوره‌های آموزشی خود را وارد نمایید. 

  • Do you belong to a clan or tribe: در این بخش از شما پرسیده می‌شود که آیا عضو قبیله یا طایفه خاصی هستید. در صورت مثبت‌بودن جواب روی گزینه Yes بزنید و در بخش Clan or Tribe Name نام آن را وارد کنید. 

  • Provide a List of Languages You Speak: در این بخش از شما خواسته شده است تا لیست زبان‌هایی که می‌توانید صحبت کنید را وارد کنید. درصورتی‌که بیش از یک‌زبان می‌دانید بر روی گزینه Add Another بزنید تا کادرهای بیشتری در اختیار شما قرار گیرند. 

  • Have you traveled to any countries/regions within the last five years: در این بخش از شما پرسیده می‌شود که آیا پیش‌ازاین و در پنج سال گذشته به کشور خاصی سفر کرده‌اید یا نه؟ در صورت مثبت‌بودن جواب روی گزینه Yes بزنید و نام کشور را وارد کنید. 

  • Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization: در این بخش از شما پرسیده می‌شود که آیا عضو سازمان‌های اجتماعی یا خیریه هستید؟ در صورت پاسخ بله روی گزینه Yes  بزنید و نام آن مؤسسه را بنویسید. 

 

  • در بخش بعدی دو سؤال دیگر در خصوص سابقه شما در صورت حضور در گروهک‌های سیاسی و توانایی کار با اسلحه پرسیده می‌شود که می‌بایست هر دو را بر روی گزینه No قرار دهید. 

  • Have you ever served in the military: در این بخش از شما پرسیده می‌شود که آیا خدمت سربازی خود را گذرانده‌اید یا در ارتش خدمت کرده‌اید؟ درصورتی‌که خدمت نظام‌وظیفه انجام داده‌اید روی گزینه Yes کلیک کنید و در فیلدهای باز شده نام کشور، محل خدمت، درجه و تاریخ شروع و پایان خدمت خودتان را وارد کنید. 

  • در نهایت با سؤال آخر از شما پرسیده می‌شود که آیا تابه‌حال در واحدهای نظامی خاصی فعالیت داشته‌اید یا نه که باید آن را روی گزینه No قرار دهید. 

سپس بر روی گزینه Next: Security and Background تا به صفحه بعدی و بخش‌های پایانی فرم منتقل شوید. 

گام هجدهم

در صفحه بعدی با عنوان Security and Background: Part 1 مواجه می‌شوید. این بخش شامل 5 قسمت است که از شما سوالاتی را در خصوص موارد امنیتی می‌پرسد. دقت داشته باشید که تمام سؤالات را با دقت بخوانید و به آن‌ها بر اساس شرایط خودتان پاسخ دهید. هر پاسخ دروغین یا اشتباه ممکن است شما را به دردسر بیندازد برای مثال باعث لغو ویزای شما یا احظار شما به کنسولگری آمریکا گردد. عموم سؤالات جواب‌های منفی دارند ولی در صورت مثبت بودن پاسخ برای شما باید روی گزینه Yes بزنید و در فیلد باز شده توضیحاتی را به صورت واضح برای سفارت بنویسید. 

 

بعد از پاسخ‌دادن به سؤالات امنیتی شما می‌بایست روی گزینه Next: Student/Exchange Visa کلیک کنید. به‌این‌ترتیب به صفحه جدیدی منتقل می‌شوید که عنوان آن Additional Point of Contact Information است. در این صفحه شما باید آدرس و مشخصات فردی حداقل 2 نفر که در کشور مبدا شما را می‌شناسند وارد کنید. سفارت ممکن است برای تأیید هویت شما با این دو نفر تماس بگیرد. همچنین توجه داشته باشید که این دو نفر را از بین بستگان درجه یک خود انتخاب نکنید. به‌این‌ترتیب اطلاعات افراد مدنظر خود را به ترتیب به‌صورت نام خانوادگی، نام کوچک، آدرس، شهر استان، کد پستی، کشور، شماره‌تلفن و ایمیل وارد کنید.

در نهایت روی گزینه Next: SEVIS بزنید تا به صفحه دیگر بروید. 

گام نوزدهم

در صفحه جدید با عنوان SEVIS Information شما باید اطلاعات مرتبط با SEVIS را وارد کنید که از سمت دانشگاه به شما داده شده است. به‌این‌ترتیب در این صفحه آیدی خود را که در فرم I-20 قرار دارد وارد کنید و سپس اطلاعاتی مانند نام دانشگاه، نام رشته تحصیلی، آدرس محل تحصیل به همراه شهر و کد ZIP را در کادرهای مربوطه بنویسید. 

سپس بر روی گزینه Next: Photo بزنید. 

گام بیستم

در صفحه جدید با عنوان Upload Photo شما باید عکس خود را مطابق همان ویژگی‌هایی که پیش‌تر گفتیم آپلود کنید. برای همین مورد بر روی گزینه Upload Your Photo کلیک کنید. 

 

سپس در صفحه جدید نیز شما می‌توانید با کلیک بر روی لینک‌های موجود، بار دیگر صلاحیت عکس خود را بررسی کنید و در نهایت از طریق کلیک بر روی گزینه Choose file عکس موردنظر خود را انتخاب کنید و روی گزینه Upload Selected Photo بزنید تا عکس انتخاب شده ارسال گردد. 

در نهایت در صفحه جدید عکس شما نمایش داده می‌شود که اگر تیک سبز برای شما نمایان شد به این معنی است که تمام ویژگی‌های عکس شما قابل‌قبول است و عکس درستی انتخاب کرده‌اید به‌این‌ترتیب می‌توانید روی گزینه Next بزنید تا به صفحه جدید بروید. در صفحه جدید نیز دوباره روی گزینه Next Review کلیک کنید. 

گام بیست و یکم

در صفحه بعدی از فرم DS-160 سفارت آمریکا، تمامی اطلاعاتی که تا به الان وارد نمونه‌اید بار دیگر نشان داده می‌شود تا آن‌ها را مرور کنید. شما می‌توانید در صورت مواجه‌شدن با خطا با استفاده از گزینه Edit آن‌ها را اصلاح کنید. درصورتی‌که هیچ اشتباهی پیدا نشد می‌توانید روی گزینه Next بزنید تا به قسمت Next: Location بروید. 

در صفحه جدید با عنوان Location Information مواجه می‌شوید که در این قسمت باید سفارت مدنظر خود را جهت ارائه مدارک و مصاحبه انتخاب کنید. در این مرحله بر روی گزینه Edit بزنید تا سفارت مدنظر خود را انتخاب کنید. همچنین توجه داشته باشید که اگر قصد دارید برای چندین سفارت اقدام به دریافت وقت مصاحبه کنید، می‌بایست برای هر کدام جداگانه این فرم را پر کنید و ارسال کنید. از طرفی، بعد از ارسال فرم خود به‌هیچ‌وجه نمی‌توانید محل مصاحبه را به سفارت دیگری تغییر دهید مگر آنکه بار دیگر فرم جدیدی را پر کنید. 

در نهایت روی گزینه Next: Sign and Submit کلیک کنید تا وارد صفحات نهایی شوید. 

گام بیست و دوم

در صفحه بعدی با عنوان Sign and Submit یک تعهدنامه برای شما نمایش داده می‌شود که باید آن را مطالعه کنید. 

همچنین در انتهای این تعهدنامه یک سؤال از شما پرسیده می‌شود. Did anyone assist you in filling out this application از شما می‌پرسد که آیا در پر کردن فرم ویزای تحصیلی آمریکا کسی (مانند وکیل) به شما کمک کرده است یا نه؟ در صورت مثبت‌بودن جواب روی گزینه Yes کلیک کنید و اطلاعات شخصی فرد شامل نام و نام خانوادگی، آدرس، نسبت او با خودتان و موارد دیگر خواسته شده را در فیلدها بنویسید. 

در نهایت در بخش E-Signature ابتدا شماره پاسپورت خودتان را در فیلد اول وارد کنید و در نهایت کد امنیتی نشان‌داده‌شده در تصویر را بنویسید. سپس گزینه Sign and Submit Application را بزنید تا به‌صورت الکترونیکی فرم خود را امضا کنید. بعد از امضای فرم دوباره تعهدنامه به شما نشان داده خواهد شد. به‌این‌ترتیب شما دوباره می‌توانید تمام موارد را چک کنید و در نهایت در صورت صحیح بودن روی گزینه Next: Confirmation بزنید. 

گام آخر

این بخش، بخش نهایی راهنمای گام به گام پر کردن فرم DS-160 است و درصورتی‌که فرم شما به‌صورت زیر نشان داده شود، به این منظور است که شما راه را درست آمده‌اید. در نهایت شما باید روی گزینه Print Application و Print Confirmation بزنید و این صفحه را به‌صورت Pdf در کامپیوتر ذخیره کنید؛ چرا که باید آن را همراه با مدارک، به شعبه‌های سفارت آمریکا در روز مصاحبه تحویل دهید. 

همچنین برای اطمینان بیشتر بهتر است روی گزینه Email Confirmation بزنید تا یک نسخه از این رسید تأیید را به ایمیل شما بفرستند. به‌این‌ترتیب با کلیک بر روی گزینه صفحه‌ای باز خواهد شد که باید ایمیل خود را وارد کنید و در نهایت گزینه Email Confirmation را دوباره کلیک کنید تا فرایند برای شما به پایان برسد. 

روش بازیابی فرم DS-160 سفارت آمریکا

یکی دیگر از مهم‌ترین نکات که توسط خود سایت سفارت در راهنمای تکمیل فرم سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی ذکر شده است، ایجاد تغییرات کوچک در فرم در بازهای هفت‌روزه است. درواقع درصورتی‌که بعد از تکمیل فرم شما آن را سابمیت نکرده باشید و همچنین به‌صورت 30 روز پی‌درپی وارد اکانت خود نشوید و به فرم خود سر نزنید، ممکن است که سیستم به‌صورت خودکار فرم شما را از دسترس خارج کند یا حتی در صورت دریافت وقت سفارت، با مشکل مواجه شوید. به‌این‌ترتیب بهتر است قبل از سابمیت نهایی، اگر فرمتان نیاز به تکمیل شدن دارد، هفته‌ای یک بار تا زمان طی شدن 30 روز، وارد اکانت خود شوید، با آیدی خود فرم را بازیابی کنید و تغییراتی در آن به وجود آورید تا فرمتان از دست نرود. 

بر اساس آموزش تکمیل فرم DS-160، شما می‌توانید برای بازیابی فرم به سایت Department of State مراجعه کنید و دوباره از بخش ویزای غیرمهاجرتی یا همان NONIMMIGRANT بر روی فرم DS-160 سفارت آمریکا که گزینه اول است کلیک کنید. در این صفحه نیز شما می‌بایست گزینه RETRIEVE AN APPLICATION را انتخاب کنید تا صفحه جدید برای شما باز شود. در این صفحه شما می‌بایست در اولین فیلد Applicant ID خود را وارد کنید. سپس 5 کاراکتر اول ناخانوادگی خود را به همراه سال تولدتان در دو فیلد بعدی بنویسید و در نهایت بر اساس انتخاب خودتان که در زمان شروع پر کردن فرم، سؤال امنیتی خود را وارد کرده‌اید، به آن پاسخ بدهید. سپس بر روی گزینه Retrieve Application کلیک کنید تا فرم بازیابی شود. 

 

 

نتیجه‌گیری 

در راهنمای تکمیل فرم سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی به‌صورت کامل نحوه تکمیل فرم DS-160 را با هم بررسی کردیم و مدارک لازم برای پر کردن این فرم را به شما گفتیم. به‌این‌ترتیب شما می‌توانید با اندکی دقت و همچنین تلاش این فرم را برای ویزای تحصیلی آمریکا پر کنید. البته لازم به ذکر است که گاهی ممکن است مشکلاتی در فرمت ارسالی، تاریخ‌ها و یا نواقص فرم پیش بیاید پس شما می‌توانید برای پر کردن فرم DS-160 سفارت آمریکا از یک شرکت مهاجرتی کمک بگیرید تا هم روند برای شما قابل‌اطمینان‌تر پیش رود و هم کارتان سریع‌تر انجام گیرد. 

اخبار و نوشته‌های اسکورایز

مشاهده همه

دیدگاه کاربران