پروفایل اسکورایز

تماس با اسکورایز

021-91018457

پروفایل اسکورایز

برای استفاده بهتر از خدمات مهاجرت و آموزش زبان اسکورایز وارد یا عضو شوید.

بعد از ورود به همین صفحه منتقل می‌شوید.

سبد خرید شما خالی است.

بهترین آموزش‌های زبان و مهاجرت را در محصولات اسکورایز بیابید

لیست محصولات

شرایط من برای اپلای چگونه است ؟

• پرسیده شده در: 2 سال،2 ماه پیش
  • تعداد بازدید: 0 بار
آواتار

Behdad18

با سلام 

من دانشجوی کارشناسی رشته جامعه شناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم الان ترم چهارمم و تا به اینجا معدلم ۱۸.۲۰ هستش ، در کنار رشته اصلی رشته فرعی روان شناسی هم میخونم که در اونجا هم معدل ۱۸ و الف دارم 

آیلتس ۶.۵ دارم و در حال حاضر دوره b2 آلمانی میگذرونیم 

عوض گفتمان ملی نخبگان علوم انسانی وابسته به بنیاد ملی نخبگان هستم و دو مدرک دوره های ۱۶ ساعته فلسفه سیاسی و مردم نگاری از انجمن ملی جامعه شناسان ایران دارم 

به راحتی هم میتونم از اساتید هییت علمی دانشگاه توصیه نامه بگیرم

دیپلم هم از استعداد های درخشان با معدل ۱۸.۵ بوده و رتبه برتر کنکور هم بودم 

میخواستم ببینم برای دانشگاه های تاپ آمریکا و کانادا در اولویت نخست و در اولویت بعدی انگلیس و آلمان مثل LSE یا هایدلبرگ چقدر شانس دارم 

با تشکر 

آواتار

sarayisaba104
پاسخ داده شده در: 3 ماه،1 هفته پیش

سلام من میخوام برای مهاجرت به آلمان اقدام کنم. بیشتر غلاقمند به تحصیل در این کشور هستم. میخواستم ببینم تحصیل در آلمان جه شرایطی داره؟ 

آواتار

alidadgar563
پاسخ داده شده در: 7 ماه پیش

سلام دوست عزیز. رزومه خوبی داری و میتونی برای اپلای و تحصیل در کانادا موقق بشی. اگر میخوای از دانشگاه های این کشور پذیرش بگیری باید مدارک رو کامل آماده کنی. معدلت هم که خوبه. برای اخذ ویزا هم حواست باشه که تمام مراحل رو پباده سازی کنیو جون اگه یه مدرک کم باشه یا نقص وجود داشته باشه ممگنه ویزات ریحکت بشه و احذ نجدد ویزا برات خیلی سخت بشه.

آواتار

darab
پاسخ داده شده در: 7 ماه،2 هفته پیش

سلام بهداد

به نظرم با این شرایط خوبی که داری حتما از یه متخصص و یا موسسه مهاجرتی کمک بگیر تا متوجه شی با توجه به شرایطتت بهترین کار چیه..

من خودم وقتی به آلمان میخواستم مهاجرت کنم از موسسه رویال مهاجرت کمک گرفتم. حتما به تو هم میتونن کمک کنن.

آواتار

emad04
پاسخ داده شده در: 1 سال،1 ماه پیش

سلام برای مهاجرت به آلمان به روش تحصیلی نمره gre چقدر تاثیر گذاره؟

آواتار

moh_mahmoud
پاسخ داده شده در: 2 سال،2 ماه پیش

سلام، عجب رزومه خوبی باریکلا.

برای ارشد اگه مقاله جورنالی بتونی بدی از کارشناسیت شانس فول فاند داری واسه آمریکا/کانادا.

ولی می دونم روانشناسی بالینی پذیرش نمیدن.

پاسخ شما

پاسخ خود را با جزییات اینجا بنویسید
ثبت

سوالات مرتبط

تمام سوالات