Behdad18
با سلام
من دانشجوی کارشناسی رشته جامعه شناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم الان ترم چهارمم و تا به اینجا معدلم ۱۸.۲۰ هستش ، در کنار رشته اصلی رشته فرعی روان شناسی هم میخونم که در اونجا هم معدل ۱۸ و الف دارم
آیلتس ۶.۵ دارم و در حال حاضر دوره b2 آلمانی میگذرونیم
عوض گفتمان ملی نخبگان علوم انسانی وابسته به بنیاد ملی نخبگان هستم و دو مدرک دوره های ۱۶ ساعته فلسفه سیاسی و مردم نگاری از انجمن ملی جامعه شناسان ایران دارم
به راحتی هم میتونم از اساتید هییت علمی دانشگاه توصیه نامه بگیرم
دیپلم هم از استعداد های درخشان با معدل ۱۸.۵ بوده و رتبه برتر کنکور هم بودم
میخواستم ببینم برای دانشگاه های تاپ آمریکا و کانادا در اولویت نخست و در اولویت بعدی انگلیس و آلمان مثل LSE یا هایدلبرگ چقدر شانس دارم
با تشکر
5 پاسخ
sarayisaba104
پاسخ داده شده در: 3 ماه،1 هفته پیش
سلام من میخوام برای مهاجرت به آلمان اقدام کنم. بیشتر غلاقمند به تحصیل در این کشور هستم. میخواستم ببینم تحصیل در آلمان جه شرایطی داره؟
alidadgar563
پاسخ داده شده در: 7 ماه پیش
سلام دوست عزیز. رزومه خوبی داری و میتونی برای اپلای و تحصیل در کانادا موقق بشی. اگر میخوای از دانشگاه های این کشور پذیرش بگیری باید مدارک رو کامل آماده کنی. معدلت هم که خوبه. برای اخذ ویزا هم حواست باشه که تمام مراحل رو پباده سازی کنیو جون اگه یه مدرک کم باشه یا نقص وجود داشته باشه ممگنه ویزات ریحکت بشه و احذ نجدد ویزا برات خیلی سخت بشه.
darab
پاسخ داده شده در: 7 ماه،2 هفته پیش
سلام بهداد
به نظرم با این شرایط خوبی که داری حتما از یه متخصص و یا موسسه مهاجرتی کمک بگیر تا متوجه شی با توجه به شرایطتت بهترین کار چیه..
من خودم وقتی به آلمان میخواستم مهاجرت کنم از موسسه رویال مهاجرت کمک گرفتم. حتما به تو هم میتونن کمک کنن.
emad04
پاسخ داده شده در: 1 سال،1 ماه پیش
سلام برای مهاجرت به آلمان به روش تحصیلی نمره gre چقدر تاثیر گذاره؟
در اسکورایز بخوانید
99/09/25 4 دقیقه
شرایط اپلای و تحصیلات تکمیلی مهندسی مکانیک (MechE)
99/09/25 4 دقیقه
تحصیل و شرایط ویزای تحصیلی در ترکیه
99/09/24 7 دقیقه
99/09/21 9 دقیقه
کاهش هزینه های زندگی در خارج از کشور
99/08/12 9 دقیقه
کدام کشور برای تحصیل بهتر و محبوب تر است؟
99/08/08 11 دقیقه
تاثیرات کرونا روی ویزای تحصیلی دانشجویان در آمریکا
99/05/01 6 دقیقه
شرایط اقامت و کار بعد از تحصیل در کشور های مختلف چگونه است؟
99/03/24 5 دقیقه
98/12/19 3 دقیقه
98/11/26 4 دقیقه
سوالات مرتبط
تمام سوالات