kimia7
سلام. وقت شما بخیر.
بنده ارشد مهندسی مکانیک را دارم و معدل ارشدم 17.71 هست. در حال حاضر مدرک زبان ندارم ولی میخوام اگر امکانش هست صفر تا صد کار اپلای را به موسسه شما بسپارم و در حین انجام پروسه اپلای برای گرفتن ایلتس اقدام کنم.
3 پاسخ
wowiy80068
پاسخ داده شده در: 6 روز،7 ساعت پیش
ایالات متحده آمریکا یا آمریکا، کشوری در قارهی آمریکا واقع شده است که تشکیل دهنده ۵۰ ایالت میباشد. آمریکا یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین کشورهای جهان است. در زیر، به برخی از ویژگیهای مهم آمریکا اشاره شده است:
1. **پایتخت:** واشنگتن دی.سی. (Washington D.C.) پایتخت ایالات متحده آمریکا است. شهرهای نیویورک، لسآنجلس، شیکاگو، و سن فرانسیسکو نیز از شهرهای بزرگ و مهم آمریکا هستند.
2. **زبان:** زبان رسمی آمریکا انگلیسی است. مهاجرت به آمریکاتحصیل در آمریکا
3. **سیستم حکومتی:** آمریکا یک جمهوری فدرال با سیستم حکومتی دموکراتیک دارد.
4. **تاریخ:** آمریکا دارای تاریخ متنوع و پررنگی است که شامل دوران کلونیها، استقلال از انگلیس، جنگ داخلی، و دوران پس از جنگ جهانی دوم میشود.
5. **اقتصاد:** اقتصاد آمریکا یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان است و به عنوان یک قدرت اقتصادی و نظامی ب
wowiy80068
پاسخ داده شده در: 6 روز،7 ساعت پیش
ایتالیا، کشوری در جنوب اروپا واقع شده است که با تاریخ غنی، فرهنگ متنوع، غذاهای لذیذ، و هنرهای بزرگ شناخته میشود. در زیر، به برخی از ویژگیهای مهم ایتالیا اشاره شده است:
1. **پایتخت:** رم پایتخت ایتالیا و در عین حال یکی از شهرهای تاریخی و فرهنگی برجسته جهان است.
مهاجرت به آلمانسرمایه گذاری در آلمان
8. **زندگی شهری:** شهرهای ایتالیایی با بازارهای خیابانی، کافههای معروف، و فضاهای عمومی زیبا زندگی شهری پویا و جذابی دارند.
ایتالیا به عنوان یکی از مراکز فرهنگی و هنری جهان شناخته میشود و جذابیتهای فراوانی برای گردشگران و دوستداران هنر و تاریخ دارد.
sima84
پاسخ داده شده در: 3 ماه پیش
سلام کیمیا ببینید من خیلی از مسیرهای مختلف رفتم و هیچ وقت متوجه نشدم و به در بسته خوردم تجربه نشون میده شما بهتره با یک وکیل مهاجرت کار درست مشورت کنید البته داشتن آیلتس خیلی تاثیرگذاره ولی من با کافه مهاجرت آشنا شدم و با قیمت خیلی مناسب باهاشون مشورت کردم و الان هم مهاجرت تحصیلی به کانادا کردم و خواستم شما بدونی سعی کنی راه درست رو انتخاب کنی
موفق باشی
در اسکورایز بخوانید
مهاجرت کاری به کانادا تغییری بزرگ در مسیر حرفهای شما
02/07/18 13 دقیقه
تحصیل در مدارس کانادا + هزینه و شرایط تحصیل
01/10/25 12 دقیقه
مدارس ابتدایی و دبستان در کانادا
01/10/21 9 دقیقه
راهنمای انتخاب بهترین مدارس کانادا
01/10/18 9 دقیقه
مدارس کانادا از چه زمانی شروع می شود؟
01/03/31 7 دقیقه
هزینه اپلای کانادا : هزینه مهاجرت به کانادا
00/12/25 10 دقیقه
لیست بهترین رشته های کالج در کانادا
00/12/24 9 دقیقه
روش استعلام ویزای کانادا و بررسی اصالت ویزا
00/12/23 10 دقیقه
ارزانترین شهر کانادا برای زندگی و مهاجرت
00/12/21 9 دقیقه
هرچه باید درباره بهترین مدارس کانادا بدانید!
00/04/27 8 دقیقه
سوالات مرتبط
تمام سوالات