پروفایل اسکورایز

تماس با اسکورایز

021-91018457

پروفایل اسکورایز

برای استفاده بهتر از خدمات مهاجرت و آموزش زبان اسکورایز وارد یا عضو شوید.

بعد از ورود به همین صفحه منتقل می‌شوید.

سبد خرید شما خالی است.

بهترین آموزش‌های زبان و مهاجرت را در محصولات اسکورایز بیابید

لیست محصولات

آیا میشود بدون داشتن مدرک زبان برای مکاتبه اقدام کرد و در حین انجام کارهای اپلای مدرک زبان را اماده کرد؟

• پرسیده شده در: 11 ماه،2 هفته پیش
  • تعداد بازدید: 0 بار
آواتار

kimia7

سلام. وقت شما بخیر.
بنده ارشد مهندسی مکانیک را دارم و معدل ارشدم 17.71 هست. در حال حاضر مدرک زبان ندارم ولی میخوام اگر امکانش هست صفر تا صد کار اپلای را به موسسه شما بسپارم و در حین انجام پروسه اپلای برای گرفتن ایلتس اقدام کنم.

آواتار

wowiy80068
پاسخ داده شده در: 6 روز،7 ساعت پیش

ایالات متحده آمریکا یا آمریکا، کشوری در قاره‌ی آمریکا واقع شده است که تشکیل دهنده ۵۰ ایالت می‌باشد. آمریکا یکی از بزرگ‌ترین و تأثیرگذارترین کشورهای جهان است. در زیر، به برخی از ویژگی‌های مهم آمریکا اشاره شده است:

1. **پایتخت:** واشنگتن دی.سی. (Washington D.C.) پایتخت ایالات متحده آمریکا است. شهرهای نیویورک، لس‌آنجلس، شیکاگو، و سن فرانسیسکو نیز از شهرهای بزرگ و مهم آمریکا هستند.

2. **زبان:** زبان رسمی آمریکا انگلیسی است. مهاجرت به آمریکاتحصیل در آمریکا

3. **سیستم حکومتی:** آمریکا یک جمهوری فدرال با سیستم حکومتی دموکراتیک دارد.

4. **تاریخ:** آمریکا دارای تاریخ متنوع و پررنگی است که شامل دوران کلونی‌ها، استقلال از انگلیس، جنگ داخلی، و دوران پس از جنگ جهانی دوم می‌شود.

5. **اقتصاد:** اقتصاد آمریکا یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان است و به عنوان یک قدرت اقتصادی و نظامی ب

آواتار

wowiy80068
پاسخ داده شده در: 6 روز،7 ساعت پیش

ایتالیا، کشوری در جنوب اروپا واقع شده است که با تاریخ غنی، فرهنگ متنوع، غذاهای لذیذ، و هنرهای بزرگ شناخته می‌شود. در زیر، به برخی از ویژگی‌های مهم ایتالیا اشاره شده است:

1. **پایتخت:** رم پایتخت ایتالیا و در عین حال یکی از شهرهای تاریخی و فرهنگی برجسته جهان است. 

مهاجرت به آلمانسرمایه گذاری در آلمان

8. **زندگی شهری:** شهرهای ایتالیایی با بازارهای خیابانی، کافه‌های معروف، و فضاهای عمومی زیبا زندگی شهری پویا و جذابی دارند.

ایتالیا به عنوان یکی از مراکز فرهنگی و هنری جهان شناخته می‌شود و جذابیت‌های فراوانی برای گردشگران و دوستداران هنر و تاریخ دارد.

آواتار

sima84
پاسخ داده شده در: 3 ماه پیش

سلام کیمیا ببینید من خیلی از مسیرهای مختلف رفتم و هیچ وقت متوجه نشدم و به در بسته خوردم تجربه نشون میده شما بهتره با یک وکیل مهاجرت کار درست مشورت کنید البته داشتن آیلتس خیلی تاثیرگذاره ولی من با کافه مهاجرت آشنا شدم و با قیمت خیلی مناسب باهاشون مشورت کردم و الان هم مهاجرت تحصیلی به کانادا کردم و خواستم شما بدونی سعی کنی راه درست رو انتخاب کنی
موفق باشی

پاسخ شما

پاسخ خود را با جزییات اینجا بنویسید
ثبت

سوالات مرتبط

تمام سوالات